Kogut i Kurka
  • Start
  • O restauracji
  • Galeria
  • Menu
  • Karta napojów
  • Kontakt
Kogut i Kurka
  • Start
  • O restauracji
  • Galeria
  • Menu
  • Karta napojów
  • Kontakt
Wszystkie
potrawy
kuchnia
restauracja
  • Szef Kuchni
    Darek Stefaniak
  • Jedzenie to
    największy afrodyzjak
  • Rolady
    Mmmm!
  • Zmieści się
    cała rodzinka!
  • Hall
  • Kącik
    dla dzieciaków
  • Gęś Confit
    Udo gęsi przygotowane metodą Confit z pieczonymi burakami, ziołami i kluskami fusiatymi i sosem demi glace
  • Szpinak
    już dochodzi
  • Przyjazne Wnętrza
  • Nasze Przetwory
  • Zapraszamy
    do stołu!
  • Łosoś
    potrafi zaskoczyć
  • Gorąca Kuchnia
  • Hekle Sznita
    Grzanka z tradycyjną śląską sałatką śledziową
  • Łosoś pod Gruszą
    Łosoś grillowany na soli morskiej i trawie cytrynowej podany z grillowana gruszką pieczoną cytryną i chilli
  • Mantel na Biglu
    Filet z kurczaka z kostką z domowymi frytkami i sałatką z zielonego ogórka
  • Polędwiczki na Runie
    Polędwiczka 'sous vide' w pyle z wędzonych ziół podana na musie grzybowym podana z sosem demi glace z owoców leśnych i beczułkami ziemniaczanymi
  • Kawa
    San Salvador
  • Tatar na Ziemi
    Tatar Wołowy na ziemi z czarnych oliwek z dodatkiem anchois i żółtkiem przepiórczym
  • Pstrąg na Mchu
    Filet pstrąga pieczony na skórce z chleba orkiszowego, podany na mchu z zielonej pietruszki i rukoli z sosem cytrynowo-kurkowym
  • Panorama
    Koguta i Kurki
  • Kury
    w objęciach wiosny
  • Łosoś
    będzie za minutkę...
  • Orzeźwiające
    koktajle
  • Co dziś na tablicy?
    Kogut i Kurka!
  • Stolik na Podeście
    Zaprasza
  • Stolik dla Dwojga?
  • Krzeseł
    nie zabraknie
  • Proszę
    się rozgościć!
  • Kogut
    dumny!
  • Kogut
    wystawowy
  • Nasz
    szyld
  • Czarny Kurczak
    Czarny kurczak podany na racuchu ziemniaczanym z sosem miodowo-ogórkowym, kwiatami czosnku i palonym czosnkiem
  • Mmm!
    Palce lizać!
  • Krem Niedźwiedzi
    Zupa czosnkowa z pulpetami na wywarze z czosnku niedźwiedziego
  • Karta Napojów
    zadowoli nawet najbardziej wybrednych

Strona napędzana przez:

www.dobreroboty.pl
tel. 32 211 80 67

Logo Footer

DANE ADRESOWE

Restauracja Kogut i Kurka
ul. Uzdrowiskowa 71, Goczałkowice Zdrój
t: 32 211 80 67
e: restauracja@kogutikurka.pl

GODZINY OTWARCIA
Pon - Czwartek, Niedz. 11.00 - 21.00
Piątek - Sobota 11.00 - 22.00