Wszystkiepotrawykuchniarestauracja Szef Kuchni Darek Stefaniak Jedzenie to największy afrodyzjak Rolady Mmmm! Zmieści się cała rodzinka! Hall Kącik dla dzieciaków Gęś Confit Udo gęsi przygotowane metodą Confit z pieczonymi burakami, ziołami i kluskami fusiatymi i sosem demi glace Szpinak już dochodzi Przyjazne Wnętrza Nasze Przetwory Zapraszamy do stołu! Łosoś potrafi zaskoczyć Gorąca Kuchnia Hekle Sznita Grzanka z tradycyjną śląską sałatką śledziową Łosoś pod Gruszą Łosoś grillowany na soli morskiej i trawie cytrynowej podany z grillowana gruszką pieczoną cytryną i chilli Mantel na Biglu Filet z kurczaka z kostką z domowymi frytkami i sałatką z zielonego ogórka Polędwiczki na Runie Polędwiczka 'sous vide' w pyle z wędzonych ziół podana na musie grzybowym podana z sosem demi glace z owoców leśnych i beczułkami ziemniaczanymi Kawa San Salvador Tatar na Ziemi Tatar Wołowy na ziemi z czarnych oliwek z dodatkiem anchois i żółtkiem przepiórczym Pstrąg na Mchu Filet pstrąga pieczony na skórce z chleba orkiszowego, podany na mchu z zielonej pietruszki i rukoli z sosem cytrynowo-kurkowym Panorama Koguta i Kurki Kury w objęciach wiosny Łosoś będzie za minutkę... Orzeźwiające koktajle Co dziś na tablicy? Kogut i Kurka! Stolik na Podeście Zaprasza Stolik dla Dwojga? Krzeseł nie zabraknie Proszę się rozgościć! Kogut dumny! Kogut wystawowy Nasz szyld Czarny Kurczak Czarny kurczak podany na racuchu ziemniaczanym z sosem miodowo-ogórkowym, kwiatami czosnku i palonym czosnkiem Mmm! Palce lizać! Krem Niedźwiedzi Zupa czosnkowa z pulpetami na wywarze z czosnku niedźwiedziego Karta Napojów zadowoli nawet najbardziej wybrednych
Wszystkiepotrawykuchniarestauracja Szef Kuchni Darek Stefaniak Jedzenie to największy afrodyzjak Rolady Mmmm! Zmieści się cała rodzinka! Hall Kącik dla dzieciaków Gęś Confit Udo gęsi przygotowane metodą Confit z pieczonymi burakami, ziołami i kluskami fusiatymi i sosem demi glace Szpinak już dochodzi Przyjazne Wnętrza Nasze Przetwory Zapraszamy do stołu! Łosoś potrafi zaskoczyć Gorąca Kuchnia Hekle Sznita Grzanka z tradycyjną śląską sałatką śledziową Łosoś pod Gruszą Łosoś grillowany na soli morskiej i trawie cytrynowej podany z grillowana gruszką pieczoną cytryną i chilli Mantel na Biglu Filet z kurczaka z kostką z domowymi frytkami i sałatką z zielonego ogórka Polędwiczki na Runie Polędwiczka 'sous vide' w pyle z wędzonych ziół podana na musie grzybowym podana z sosem demi glace z owoców leśnych i beczułkami ziemniaczanymi Kawa San Salvador Tatar na Ziemi Tatar Wołowy na ziemi z czarnych oliwek z dodatkiem anchois i żółtkiem przepiórczym Pstrąg na Mchu Filet pstrąga pieczony na skórce z chleba orkiszowego, podany na mchu z zielonej pietruszki i rukoli z sosem cytrynowo-kurkowym Panorama Koguta i Kurki Kury w objęciach wiosny Łosoś będzie za minutkę... Orzeźwiające koktajle Co dziś na tablicy? Kogut i Kurka! Stolik na Podeście Zaprasza Stolik dla Dwojga? Krzeseł nie zabraknie Proszę się rozgościć! Kogut dumny! Kogut wystawowy Nasz szyld Czarny Kurczak Czarny kurczak podany na racuchu ziemniaczanym z sosem miodowo-ogórkowym, kwiatami czosnku i palonym czosnkiem Mmm! Palce lizać! Krem Niedźwiedzi Zupa czosnkowa z pulpetami na wywarze z czosnku niedźwiedziego Karta Napojów zadowoli nawet najbardziej wybrednych