Co trzeba zrobić, żeby podbić serce ukochanej w Walentynki?

ZAPROSIĆ JĄ DO KOGUTA I KURKI na specjalną, pełną miłosnych smakołyków, kolację we dwoje.

Walentynkowe menu, skomponowane specjalnie na tę okazję przez Szefa Darka Stefaniaka, składa się z przystawki, zupy, wybranego dania głównego i deseru i będzie dostępne dla wszystkich spragnionych wielkich uniesień w Dniu św. Walentego! ♥♥♥

Przystawka
KOZI SER / GRUSZKA / SZAFRAN / BIAŁE WINO / PISTACJE

20 zł

Zupa
SELER / SOCZEWICA / ZIELONE JABŁKO / LUBCZYK

16 zł

Dania Główne
DORSZ / CZARNY MAKARON / SOLIRÓD / JAJKO PRZEPIÓRCZE

42 zł

lub

COMBER Z KRÓLIKA / PURÉE TRUFLOWE / KALAFIOR / SOS BERNEŃSKI

42 zł

CRÈME BRÛLÉE / COINTREAU / PIERNIK / CYNAMON / POMARAŃCZA

18 zł

Przy zakupie całego zestawu podamy Państwu do kolacji kieliszek wina

Zestaw w walentynkowej cenie – 90 zł
Smacznego!

Ceny dotyczą jednej osoby.

Do zobaczenia w Kogucie i Kurce!