Co trzeba zrobić, żeby podbić serce ukochanej w Walentynki?
ZAPROSIĆ JĄ DO KOGUTA I KURKI na specjalną, pełną miłosnych smakołyków, kolację we dwoje.
Walentynkowe menu, skomponowane specjalnie na tę okazję przez Szefa Darka Stefaniaka, składa się z przystawki, zupy, wybranego dania głównego i deseru i będzie dostępne dla wszystkich spragnionych wielkich uniesień w Dniu św. Walentego! ♥♥♥
Przystawka
KOZI SER / GRUSZKA / SZAFRAN / BIAŁE WINO / PISTACJE
20 zł
Zupa
SELER / SOCZEWICA / ZIELONE JABŁKO / LUBCZYK
16 zł
Dania Główne
DORSZ / CZARNY MAKARON / SOLIRÓD / JAJKO PRZEPIÓRCZE
42 zł
lub
COMBER Z KRÓLIKA / PURÉE TRUFLOWE / KALAFIOR / SOS BERNEŃSKI
42 zł
CRÈME BRÛLÉE / COINTREAU / PIERNIK / CYNAMON / POMARAŃCZA
18 zł
Przy zakupie całego zestawu podamy Państwu do kolacji kieliszek wina
Zestaw w walentynkowej cenie – 90 zł
Smacznego!
Ceny dotyczą jednej osoby.
Do zobaczenia w Kogucie i Kurce!